Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Készételek, fasírtporok

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Fasírtpor "Ákos" 250g Natura
455 Ft
Raktáron
Gabonafasírtpor magyaros 200g Vegabond
435 Ft
Raktáron
Tavaszi leves instant BIO 34g Natur Camp
740 Ft
Raktáron
Zöldségleves Minestrone BIO 60g Natur C.
660 Ft
Raktáron
Gabonafasírtpor falafel 200g Vegabond
530 Ft
Raktáron
Erőlevespor BIO 250g Rapunzel
2.340 Ft
Raktáron
Lencseleves Dhal 60g Natur Compagnie
690 Ft
Raktáron
Szójadarabok (apró) BIO 125g Rapunzel
840 Ft
Raktáron
Falafel Bio 160g BauckHof
980 Ft
Raktáron
Fasírtpor (szezámos) 250g Natura
440 Ft
Raktáron
Erőlevespor élesztő nélkül 500g Rapunzel
2.950 Ft
Raktáron
Gombakrémleves 40g Natur Compagnie
650 Ft
Raktáron
Ropp zabfasírtpor 250g Natura
410 Ft
Raktáron
Sütőtök krémlevespor 40g Natur Compaign
650 Ft
Raktáron
Fasírtpor (magyaros) 250g Natura
440 Ft
Raktáron
Hajdinás fasírtpor 250g Natura
450 Ft
Raktáron
Fasírtpor (szezámos) 500g Natura
695 Ft
Raktáron
Paradicsom krémleves 50g Natur Compagnie
650 Ft
Raktáron
Burgonyafasírtpor 250g Natura
515 Ft
Raktáron
Fasírtpor (magyaros) 500g Natura
655 Ft
Raktáron
Zöldség krémleves BIO 64g Cenovis
670 Ft
Raktáron
Hajdinás levespor 37g Natur Compagnie
670 Ft
Raktáron

Elkészítési javaslat: 

1. 200g keveréket kb. 220ml vízzel összekeveerünk.

2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak.

3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk.

4. Forró olajban aranybarnára sütjük.

530 Ft
Raktáron
Vegán fehér miszóleves tofuval és zöld hagymával
2.525 Ft
Raktáron
Felhasználása: Darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz. Elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk.
550 Ft
Raktáron
Felhasználása: Saláták, főzelékek feltétjeként, önmagában megsütve, párolva főételként használható. Elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük és kinyomkodjuk.
550 Ft
Raktáron

Elkészítési javaslat: 

1. 200g keveréket kb. 220ml vízzel összekeveerünk.

2. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak.

3. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk.

4. Forró olajban aranybarnára sütjük.

530 Ft
Raktáron
Fogyasztható vajkrémmel, tejföllel kikeverve vagy szendvicsre, köretre szórva. 
590 Ft